Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Ο νέος μας χώρος σας ταξιδεύει στην τέχνη "Voyage in art"

Γεμάτη χρώματα και η κάρτα μας, χρωματιστή και η διάθεσή μας. Εσεις τι λέτε???


Μπλογκοφιλεναδίτσες μου ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Το" χαμένο στο διάστημα" και όχι μόνο σπιτάκι μου μετά από τόσους μήνες, νάτο πάλι., γεμάτο ενέργεια,δημιουργία και αισιοδοξία. Μη νομίζετε ότι ήμουν αραχτή, απεναντίας ΔΟΥΛΕΥΩΩΩΩΩ ατελείωτα. Αγαπώ όμως πολύ αυτό που κάνω και το κάνω με μεράκι.
Θα σας τα πώ όλα .....
Στις 13-10-2013 δημιούργησα έναν όμορφο (πιστεύω....) χώρο γεμάτο δημιουργία, χρώματα, υλικά και πολύ καλή διάθεση. Το"Voyage in art" είναι ο νέος χώρος μας με decoupage ,one stroke φολκλόρ ζωγραφική, δημιουργία σαπουνιών, πλέξιμο, μεικτές τεχνικές κ.ά.  με φιλική χαρούμενη πάντα παρεούλα και πολλές πολλές τεχνικές.
Στην οδό Γιαμουδάκη 17 στην Ηλιούπολη είναι πλέον το στέκι μας. Εκεί μαζευόμαστε, τις δικές σας ελεύθερες Δευτέρες, λύνουμε τις απορίες σας, συζητάμε τα προβληματάκια σας σχετικά με τις εφαρμογές του decoupage  . Εκεί τις Πέμπτες κάνουμε τα μηνιαία σεμιναριάκια  μας. Εκεί κάνουμε τις παρουσιάσεις των νέων τεχνικών.  Εκεί βρίσκετε ποικιλία υλικών για δημιουργίες με γούστο και  μεράκι,καλή παρεούλα φυσικά φρεσκοκομμένο καφέ και πολλά πολλά άλλα δρώμενα .
Επισκεφθείτε την ιστοστελίδα μας (www.artvoyage gr) να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σεμινάριά, τις εκπλήξεις  και τις δραστηριότητες μας. 
Σας φιλώ πολύ και σας πεθυμώ, να το ξέρετε.
Φιλιάάάά

2 σχόλια:

  1. Καλό μήνα, Σοφία μου!!!
    Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να περάσω από τον όμορφο χώρο σου!!
    Καλές δουλειές και πάντα όμορφες δημιουργίες!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εξετάσεις One Stroke

Εξετάσεις One Stroke
"Αγωνία για το αποτέλεσμα........"

Μιά φοβερή παρέα υποψηφίων με μια υπέροχη δασκάλα.

Μιά φοβερή παρέα υποψηφίων με μια υπέροχη δασκάλα.
΄Ησασταν υπέροχες

Καθυστερημένα "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"

Καθυστερημένο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" Μίνα.

23-24 & 25/3/2012 Εξετάσεις πιστοποίησης δασκάλων
One Stroke στο εργαστήριο της Ασημίνας Κωνσταντοπούλου στα Σεπόλια.

΄Ενα τριήμερο, γεμάτο εμπειρία, γνώσεις, χαμόγελα, συνεργασία μοναδική, αλληλεγγύη, αγωνία, σφολιάτα....Αξέχαστο!!!!!! Ευχαριστώ τη δασκάλα μας τη Μίνα για την υπομονή της, την ηρεμία της, την καλή της διάθεση, τη μεταδότικότητά της, την κατανόησή της. Θέλω να της εκφράσω το θαυμασμό μου, γιατί ήξερα από παλιά,ότι είναι καλλιτέχνης αυτό που δεν ήξερα, ήταν η αγάπη της για τη μετάδοση της γνώσης και η αστείρευτη αναζήτησή της στο χώρο της τέχνης και της δημιουργίας. Ευχαριστώ και το παρεάκι των υποψηφίων Ζωϊτσα, Ελενάκι, Λουλίτσα που ήταν τόσο γλυκιές και όλα έγιναν με ηρεμία και πολύ θετική ενέργεια. ΄Αντε κορίτσια Καλή μας Επιτυχία.