Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR








11 και 12 Δεκεμβρίου 2010 συνάντηση για πρώτη φορά των κοριτσιών του ¨Βάλε Φαντασία¨ στο χώρο του AshInArt. Μοναδική εμπειρία. Χιόνι στην Αθήνα, τα κορίτσια από Ρόδο, Θεσσαλονίκη, Χαλκίδα ήταν κοντά μας, χαμογελαστές, δυναμικές, χαρούμενες, δημιουργικές και ένα πανηγύρι από χρώματα, αρώματα, δημιουργίες ήταν έτοιμο γύρω στις 1 το μεσημέρι. Προσέλευση λόγω χιονιού λιγοστή την πρώτη ημέρα, όμως ήταν ευκαιρία γνωριμίας μεταξύ μας. Είπαμε,.............. είπαμε,............ Η δεύτερη ημέρα μας αποζημίωσε και  βίωσαμε πράγματα που θα θυμόμαστε. Ελπίζω τουλάχιστον. Κλήρωση για τα δωράκια των συμμετεχόντων.Κλήρωση για αυτούς μας τίμησαν. Δωράκια. Μας άρεσε!!!! Κουμπαράς για την Κιβωτό του Κόσμου. Το ευχαριστηθήκαμε. Και του χρόνου να είμαστε όλες καλά, να έχουμε μιας δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία.

7 σχόλια:

  1. Η γνωριμία μας είναι από τα καλύτερα βιώματα αυτής της χρονιάς..
    Σου εύχομαι μια ήρεμη και ευλογημένη Νέα Χρονιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hello!

    Have a Happy New Year.
    A big kiss from Portugal
    Cris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τατιανάκι μου γλυκό ¨"καλή χρονιά" υγεία, δημιουργία, υπομονή, χαμόγελο και γλυκιές στιγμές. Σ΄ευχαριστώ για τη θετική σου ενέργεια και την αγάπη σου. Φιλιά πολλά σ΄εσένα και το Γιάννη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Chris hello.
    Happy New Year, health an hapiness. Greetings from raining Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπημένη μου φιλενάδα , ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με την επίσκεψή σου στο σπιτάκι μου!!!!Αν και κάπως καθυστερημένα σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,Υγεία και οικογενειακή ευτυχία και γαλήνη!!!!Να χαίρεσαι τις κορούλες σου!!!!!!και όπως πάντα είσαι γλύκα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ομορφια μου !! Χαίρομαι και καμαρώνω για σένα!! Να εισαι πάντα ευτυχισμένη!! Σ΄αγαπώ πολύ πολύ και σε περιμένω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να τα χαρουν οσοι τα πηραν και μπραβο σε οσους τα εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή