Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το πνεύμα των Χριστουγέννων,τα δωράκια και οι ευχές μου

Ο ΄Αγιος Βασίλης decoupage σε φύλλο μανώλιας
΄Ολες  εσείς οι μπλογκογειτονισούλες μου με τις γλυκιές σας αναρτήσεις, τους διαγωνισμούς σας, τις εορταστικές συνταγές σας, μου μεταφέρατε τη χριστουγεννιάτικη διάθεσή σας και δούλεψα......πολύ θάλεγα. ΄Αξιζε τον κόπο όμως....60 φύλλα μανώλιας μάζεψε ο Γιώργος μου προκειμένου να δημιουργήσω στολιδάκια για τις μαθήτριές μου.
Και νάτα!!!! Κάποια απ΄αυτά βέβαια. ΄Ηταν πολλά και δεν μπορώ να σας τα δείξω όλα. Τα γκλιτεράκια γέμισαν το σπίτι, τα ρούχα, τα χέρια τα μαλλιά μου.
Αλλάάάά.......μ΄άρεσεεεεε πολύ. 
Εορταστικά φύλλα μανώλιας δωράκια για τις μαθήτριές μου

Κι΄άλλα ντεκουπαρισμένα φύλλα

Χριστουγεννιάτικα μοτίβα αγαπημένα σε φύλλα μανώλιας
 Δεσίματα, κορδέλες, χάντρες, πάστες χιονιού,γκλιτεράκια!!!! Τι ωραία υλικά!!!!!
Οπουδήποτε μπαίνουν στολίζουν διακριτικά.

Κι αλλα ,κι άλλα, κι΄άλλα 60 τον αριθμό όσες και οι φιλεναδίτσες-μαθήτριές μου

Και γλάστρα-κασπώ ζωγραφισμένο σμόκιν για την 'Καλή Χρονιά"

Ολοκληρωμένη η δημιουργία μου για την καλή στο "΄Ανω Ποταμών" που διδάσκω


Και κάτι ζωγραφικό. Σεργιανίζοντας σελίδες στο διαδίκτυο σε ανύποπτο χρόνο συνάντησα το συγκεκριμένο κασπώ το οποίο και ζήλεψα, έκλεψα και ζωγράφισα εν τέλει. ΄Οταν τοποθέτησα και το τελευταίο κουμπί το χάρηκα.
Είναι η ευχή μου για "Καλή Χρονιά" στον αγαπημένο δάσκαλό μου-ζωγράφο Τάκη Σχοινά και στο στέκι " ΄Ανω Ποταμών" που διδάσκω decoupage.
Να ευχηθώ όμως σε όλους μας "ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΓΑΠΗ, ΔΥΝΑΜΗ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ"

7 σχόλια:

  1. Πραγματικά άξιζε τον κόπο!!!!!!Πανέμορφα έγιναν!!!!Καλές γιορτές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφα ολα..Και το παραθυρο στο πλαι που λεει hello και ο χιονανθρωπακος στο mouse. Καλα Χριστουγεννα Καλη χρονιά με υγεία ευτυχία και αγάπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα έγιναν τα φύλλα Μανώλιας! Καλές Γιορτές ,Σοφία μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σοφία μου, μπράβο για την υπομονή σου και το μεράκι σου, πότε τα προλαβαίνεις όλα και πάλι μπράβο , είναι πανέμορφα! σου εύχομαι καλές γιορτές και σε περιμένουμε!! φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά.Καλές γιορτές με υγεία μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σ ευχαριστώ για τις ευχές. Σ ευχαριστώ για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό μου με τις όμορφες δημιουργίες σου. Πάω να τα βάλω με τις υπόλοιπες συμμετροχές. Καλή επιτυχία. Οσο για το εικονάκι του διαγωνισμού, δε πειράζει μη ταλαιπωρείσαι να το βάλεις..Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι υπέροχα όλα αυτά που φτιάχνεις!!! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά βλέπω decoupage σε φύλλα, αλλά μου αρέσουν πάρα πολύ!!! Μπράβο για τις ιδέες σου!!!Ελπίζω να τα λέμε συχνά!!! Αν έχεις χρόνο, πέρνα από το "σπίτι" μου, κάνουμε ανταλλαγή δώρων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή