Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

2013 ευχές στη μπλογκογειτονιά μας

31/12/2012 Κι΄από το σπίτι μας "Καλή Χρονιά"

Οι κουμπάροι μας έφτασαν από τους πρώτους και έτσι τους ευχαριστήθηκα

Αγκαλιά με το μικρουλη μου που μάλλον δεν είναι τόσο μικρούλη πλέον

Χρόνια πολλά με υγεία και ο άντρας του σπιτιού μας κόβει κι΄εφέτος τη βασιλοπιτα της μαμας μου. Να είναι ολος ο κόσμος καλά κι΄αυτή τη χρονιά. Καλή χρονιά και στη μπλογκογειτονιά μας.

Φιλεναδίτσες μου από καρδιάς σας εύχομαι ΜΙΑ ΚΑΛΗ και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Ελπίζω ότι ζήσατε γλυκιές οικογενειακές στιγμές γεμάτες αγάπη, ζεστασιά και όμορφες σπιτικές λιχουδιές. Και του χρόνου λοιπόν, να είμαστε καλά και η νέα χρονιά ν΄αφήσει πίσω ότι μας λύπησε και να μας προσφέρει απλόχερα υγεία και υπομονή.

12 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΟΦΙΑ..ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α!!! Πολύ ευτυχία , υγεία, καλή επιτυχία στις δύο κορούλες σας σε ότι κάνουν και επιθυμούν... αγάπη χαρά και πολλές στιγμές γέλιου .Το 2013 να είναι γεμάτο δημιουργική φαντασία!!!! Τα φιλιά μας σε όλους σας..Λάμπεις στις φωτό έτσι να είναι και η ζωή σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και καλύτερες στιγμές στις χώρες μας και η blogoγειτονιά μας να μας χαρίσει κι αυτό τον χρόνο όμορφες στιγμές και όμορφες αναρτήσεις.
    Μου αρεσε το δεντρο σας στο σπίτι και τα βασιλιάκια στο μπλογκ σας που πετάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή και δημιουργική χρονιά εύχομαι με υγεί και χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία μου, εύχομαι το 2013 να είναι μια ακόμα πιο δημιουργική χρονιά, να φέρει στη ζωή μας ομορφιά, αγάπη, χαμόγελο και πάνω απ'όλα αγάπη και υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΦΑΚΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ BLOG ΣΟΥ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΒΕΒΑΙΑ.ΦΙΛΙΑ.ΑΡΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φιλεναδίτσες μου όλες για τις ευχές σας. Αρετη σ΄ευχαριστώ που μου εξέφρασες την άποψή σου έχεις δίκιο όμως έγινε παρορμητικά η αλλαγή και δυστυχώς δεν αλλάζει. Αυτά κάνω και μετά........ο Λέοντας(ωροσκόπος) μου τα κάνει αυτά γιατί ο Ταύρος (ζωόδιο μου)είναι ήσυχο παιδί. Και να τ΄αποτελέσματα. Φιλιά΄΄αάά

      Διαγραφή
  8. Καλή χρονιά με υγεία, Σοφία μου σου εύχομαι το 2013 να είναι ευτυχισμένο και δημιουργικό, χάρηκα που βρέθηκα έστω και αργοπορημένα στο σπιτάκι σου, να χαίρεσαι τηην οικογένειά σου, εμείς πάντως σε περιμένουμε, πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γλυκιά μου συγνώμη που πέρασα αργά από το μπλοκόσπιτο..παλιοσουρτούκι..δεν με βλέπει το σπίτι και ο υπολογιστής πια..Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους δημιουργικούς σαν κι εσένα..σου εύχομαι μία καλή και δημιουργική χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλησπέρα!Να έχεις μια όμορφη χρονιά γεμάτη υγεία και μοναδικές στιγμές!!Πολύ ωραίες φωτογραφίες,να χαίρεσαι την οικογένειά σου! Καλή συνέχεια με δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή